Diskusní fórum

Datum: 17.06.2019

Vložil: FrOst

Titulek: Neoprávněné stání v placené zóně

Dobrý den,
Majitel auta dostal 2x výzvu k uhrazení částky za přestupek neoprávněného stání v zóně placeného stání. První ze dne 24.10.2018 a druhá pak 02.11.2018, adresa je pak odlišná avšak Praha 3 je stejná v obou případech. Auto jsem v té době provozoval já, jakožto auto půjčené.
Jaké mám nyní možnosti, je potřeba aby majitel sdělil konkretního řidiče v té době, nebo máme rovnou zaplatit, případně ignorovat ?
Děkuji

Datum: 19.06.2019

Vložil: Admin

Titulek: Re: Neoprávněné stání v placené zóně

Dobrý den,
pokuta půjde vždy za provozovatelem vozidla, který bud zaplatí a vy se s ním vyrovnáte, nebo nezaplatí a práskne Vás. Pokud to Vy neuhradíte, znovu to půjde za provozovatelem vozidla a to už do správního řízení. Je pak na něm, jak to ve správním řízení postaví.
S pozdravem,
Thomas Hofmeister

Datum: 10.02.2020

Vložil: KateGag

Titulek: Leopard Bodystocking With Satin Bows - review for us

We are currently taking on new product reviewers at protipokutam.cz to review our new sexy lingerie [url=https://peachesandscreams.co.uk/]Sexy Knickers collection including Hot Devil Lingerie Costume[/url]:-) If you are interested, [url=https://www.maxim.com/style/finish-strong-styled-outfits-2016-8]contact me[/url]

Datum: 16.03.2020

Vložil: chloelVop

Titulek: Weddings and Event Shisha Hire Neath Port Talbot, UK

I am the manager of [url=easternrayshisha.co.uk]Eastern Ray Shisha[/url], a high quality shisha hire company. We're presently planning a colossal wedding just outside The city of london and I am looking for reputable Female Stripper Hire I was wondering whether anybody at protipokutam.cz can help me. Does anybody happen to possess a couple of nearby contacts? The client is more than happy to hire staff from abroad as top quality is the overriding consideration. Money is not an issue. Thanks in advance.

Záznamy: 1 - 4 ze 942
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>