Policisté museli střílet a zatarasit silnici kamionem !!

25.07.2013 09:40

"Úžasnou" zprávu přinesl server iDnes, kdy policistům ( pomahačům a chráničům ) nezastavil řidič a jel dále směrem na K. Vary z Chebu. Pomahači a chrániči mu postavili do cesty nejdříve policejní vozy, a když to nepomohlo, tak i kamion. Ano, čtete správně, kamion ! A aby toho nebylo málo, tak museli ještě střílet !

Otázka zní, zda vůbec byl důvod k zastavování řidiče, který od někud někam jel. To se asi nedozvíme, ledaže by to policie sama uvedla, ale jak vidno, nikdo se k tomu nevyjádřil. A zkrátka, když se někdo vzepře zbytečné buzeraci, což se mohu domnívat, že to tak bylo, tak pomahači neváhají utrácet peníze daňových poplatníků za benzín, za přistavená další policejní auta a dokonce i kamion. Omezí dopravu, zdrží ostatní řidiče a ještě dokonce střílí !!!

Připadám si jak v Libanonu, v Sýriii, ikdyž bůh ví, jak tam to vlastně vypadá...tam alespoň nestřílí policisté, ale vojáci !

Možná se bude má glosa zdát někomu zbytečně přehnaná, ale víme vůbec co si vše pomahači a chrániči ještě dovolí ? A zvláště v době, kdy jim velí otylý Pecina ? Do kdy to bude český řidič tolerovat ? Až do té doby, než někoho nevinného zastřelí ? Slova o tom, že byl někdo zdrogovaný, tak na to už si čtenář webu iDnes už asi zvykl. Senzace, neobjektivnost, nedostatečné zjištění informací..., ale že sám iDnes Velký bratr cenzuruje v diskusích k článkům, které píší jejich soudruzi se už nikdo z nich nevyjádří, nic nenapíše...

Ale k věci. Hazard policistů zkrátka stále nezná meze. Pravděpodobně to pomahače hrozně baví, se za někým rozjet a zcela "legálně" ho stíhat, ač sami ohrožují nejen ostatní účastníky silničního provozu, ale i toho, koho vlastně stíhají. A proč ho stíhají ? Že jim nezastavil ? Proč také, pokud k tomu není důvod. Namítnou, že se jim nezdála jízda, že to byla běžná silniční kontrola, a pod. Ale to ještě není důvod někoho stíhat, mrhat finančními prostředky daňových poplatníků, rozflákat další služební policejní auta a najmout si dokonce i jako zátaras kamion. Zajímalo by mne, kdo jim toto schválil, a hlavně kdo takovou celou hurá akci zaplatí ? Že by otylý Pecina ? Nebo sami pomahači a chrániči z fondu na podporu jejich zhrzelých souputníků ? Nebo že by nakonec my všichni ? Pro pána, do kdy ještě ??

Odpověď zní, dokud bude mít policie takové rozsáhlé a zbytečně nadprůměrné pravomoci, a dokud budou takové zákony schvalovat soudruzi s PS ČR !

Má vůbec ještě tento stát šanci na existenci ? Ano, ale bez policejních monstrózních akcí a zbytečných excesů !

Thomas Hofmeister, autor projektu